Strada Forestierilor 34, Băile Olănești, jud. Vâlcea

Despre noi

Descoperă Bîile Olănești alături de noi
Hotel Regia din Baile Olanesti - Cazare Baile Olanesti - Cazare Olanesti - Hotelregiaolanesti.ro

Bază de tratament

Cură de sănătate la Hotel Regia din Băile Olănești

Vă întâmpinăm cu o bază de tratament perfectă pentru tratarea tuturor afecțiunilor. Realizăm tratamente în funcție de recomandările cadrelor medicale prezente în unitate. Tratamentele se realizează de către personal calificat. 

Hotel Regia din Băile Olanesti - Cazare Baile Olanesti - Cazare Olanesti - hotelregiaolanesti

restaurant

Restaurantul cu o capacitate de 100 de locuri vă așteaptă cu mâncăruri ce aparțin atât bucătăriei tradiționale cât si specialități internaționale sau preparate vegetariene. Din motive de sigurantă a alimentației și pentru păstrarea normelor igienico-sanitare, în Hotelul Regia din Băile Olanești se pot servi doar produse alimentare provenite din incinta unității de cazare, respectiv restaurantul cu personal calificat.

Hotel Regia din Baile Olanesti - Cazare Baile Olanesti - Cazare Olanesti - Hotelregiaolanesti.ro

Sală fitness

Păstrează-te în formă și pe perioada concediuliu. Punem la dispoziția dumneavoastră o sală de fitnes dotată și echipată cu toate cele necesare pentru ca tu să îți păstrezi forma de invidiat și pe perioada concediului. 

Eleganță și rafinament

Cu o capaciatate de 54 de locuri de cazare în 17 camere duble matrimoniale, 10 camere duble twin și două apartamente, Hotel Regia din Băile Olănești își întâmpină turiștii cu un cadru intim și condiții excelente de cazare, ambientul fiind încununat de mobilierul din lemn masiv cu motive tradiționale.

Ospitalitate
Confort
Mâncare

Facilități

Restaurant

Acceptăm animale de companie

Plata cu vouchere de vacanță

Bar

parcare gratuită

Grădină

Room-service

Biciclete

sala de conferințe

RELAXARE
CONFORT
RAFINAMENT
OSPITALITATE